Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen – Mobiele Toiletten

De levering en het ophalen zal in overleg of op route geschieden. Houdt u er rekening mee dat de toiletcabine niet over een muur of hek getild kan worden,

U hoeft niet hierbij aanwezig te zijn echter dient u er wel voor zorg te dragen dat de cabine bereikbaar staat voor onze chauffeur.

Ja, met onze verzekering kunt het toilet verzekeren tegen vandalisme en diefstal.

Dit is alleen mogelijk op ons hoofdkantoor in Papendrecht.

Nee, u hoeft zelf het toilet niet te reinigen, de eindreiniging zit bij de huurprijs inbegrepen.

Dat is afhankelijk van het aantal bezoekers en hoe lang het evenement duurt. Graag adviseren wij u hierover, neemt u dan contact met ons op.

Niet meer dan 7 meter van de weg.

Dit is per gemeente verschillend u dient dit bij uw eigen gemeente na te vragen.

Dit is niet benodigd.

Water wordt door onze chauffeur bij het plaatsen en of servicebeurt afgevuld.

Wij adviseren om niet met meer dan 10 mensen van 1 toilet gebruik te maken in de week, per toilet kunnen er meer dan 250 toiletbezoeken plaatsvinden. Uitzondering hierop zijn de multitank, het mobiele urinoir en de Mini Dixi.

Meest gestelde vragen – Toilet of douchewagen

Onze toilet en douchewagens kunnen overal ingezet worden zolang er stroom (220 volt) en water aan en afvoer op de locatie aanwezig is.

Voor een goede afvoer van afvalwater, vereist meestal een vergunning. Vraag dit na bij uw gemeente.

De kosten van het huren van een toilet of douchewagen is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de aantal kilometers en of er eventuele bijproducten zoals een septic tank opgenomen moeten worden in de berekening. Met onze service kunnen wij u een snelle en ongecompliceerde leverig bieden. Onze medewerkers berekenen op basis van uw wensen de juiste prijs en adviseren u graag.

Nee de toilet- of douchewagen zal door onze gespecialiseerde medewerkers worden aangesloten op stroom en water- aan en afvoer.

Ja, het aansluiten door onze medewerkers zit bij de prijs inbegrepen.

Ja. Onze toilet en douchewagens moeten voorzien worden van water. Hiervoor is een ¾ duim Geka koppeling voor beschikbaar.

Servicelijn